Rabu, 29 Januari 2014

manfaat daun sirih untuk wajah jerawat

manfaat daun sirih untuk wajah jerawat In een vorig artikel , hebben de dames verschillende inhoud geleerd in de betelnoten blad en weinig voordelen . De voordelen van betelblad dames niet alleen dat , zijn er verschillende andere voordelen van betelnoten blad is jammer als je mist .

Vanaf pagina lensaindonesia.com , vermeld dat de inhoud van antiseptische in het blaadje gekookt water is niet alleen nuttig voor het reinigen van gebieden van de mondholte , but not least , de inhoud is ook een goede antiseptische voor het behoud van gezonde vrouwelijke organen .

Ladies mooie kook 7-10 betelbladeren en gebruik gekookt water om je vrouwelijke organen te wassen om een ​​breed scala van bacteriĆ«n en geur te vermijden .

Niet alleen dat , gekookt water betelbladeren , vooral rood betelnoten effectief voor diabetes , het verlagen van de bloedsuikerspiegel , jicht , hepatitis en andere ziekten binnen

Rode betelnoten niet alleen nuttig als een antiseptisch en behandelingen voor ziekten in ernstige , zelfs goedaardige ziekten zoals hoesten ook worden aangepakt met betelbladeren .

Vanaf pagina ancaran.com , verklaarde dat de manier om dit geneesmiddel te maken van betelnoten blad is als volgt :

bereiden 15 stuks van betelnoten blad vers, vers Gotu Kola 10 vel, 10 vel vers ciplukan , en honing naar smaak .

Hoe je het zeer eenvoudig , cukuo maken door het koken van alle bladeren met 5 koppen water totdat de resterende 2 kopjes kokend water zo veel . Dan voordat je drinkt , mengen met honing naar smaak .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar