Minggu, 22 Desember 2013

cara memutihkan kulit leher belakang

cara memutihkan kulit leher belakang qHvis du føler dig irriteret, fordi bunden af ​​armen / armhulen mørkere (sort) i forhold til andre dele af kroppen. Du er ikke alene. Dette problem opleves af dem, der er alt for ofte barbere bruge en creme under armen overdreven , alkohol -baserede deodorant , at have diabetes . Uanset årsagen, så længe det ikke på grund af visse hudsygdomme , så du ikke behøver at konsultere en læge og kan bruge en af ​​10 måder nedenfor .
Ti måder at blege armhuler Naturally
kartoffel juice

Du kan bruge kartoffel saft at blege armene. Der er to måder, du kan prøve. Først et tyndt lag af kartoffelskiver , derefter anvende til bunden af armen / armhulen. Eller rist kartoflerne og bruge armhulen. Lad det stå i 10 minutter, derefter skylles grundigt . Hvis du ønsker hurtigere resultater , kan du gentage denne proces flere gange.

agurk

Ligesom kartofler , kan du tynd agurk skive og gnid ind i bunden af armen eller revet , indtil glat og blandes med gurkemeje og citronsaft. Bruger hver dag eller hver anden dag for bedre resultater

Bagepulver

Lav en pasta af bagepulver og almindeligt vand , skal du bruge en scrub i armhulen at befri den for døde hudceller og åbne porer. Alternativt kan du bruge det til tørre efter et brusebad.
Kokosolie

Indholdet af vitamin E i kokosolie er ikke kun godt for hår og hud , men også kan hjælpe lysne farven armhulen. Før badning , massage, massere bunden af ​​armen med palmeolie i 10-15 minutter, derefter brusebad som sædvanlig. Med regelmæssig brug, kokosolie fungerer også som en naturlig deodorant

Tidak ada komentar:

Posting Komentar